Mies ja kaksi naista keskustelevat pöydän ääressä tietokoneen kanssa

Rekry: Haemme ohjaajaa Kalliokotiin

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Kalliokotiin syyskuun alusta lähtien.

Mielle ry – Mielle rf on Pohjanmaan alueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumisen ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi järjestämme mielen hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen toimintaa. Toimimme kahdeksassa eri yksikössä, Vaasassa sekä Laihialla.

Olemme rento, elämänmakuinen ja aidosti välittävä mielenterveyden kumppani. Koulutettu ja ammattitaitoinen työyhteisömme koostuu yli 40 sote-alan osaajasta. Meillä kuullaan ja arvostetaan henkilöstöä, ja tuoreen työyhteisökyselyn mukaan Miellessä viihdytäänkin selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin (Elon työyhteisökysely, 2021).

Toimintamme viitekehyksenä on Recovery-toipumisorientaatio, jossa painottuvat yksilön voimavarat, osallisuus, toivo, elämän merkityksellisyys sekä positiivinen mielenterveys. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakastyössä ja työyhteisönä.

Haemme

ohjaajaa

vakituiseen työsuhteeseen mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Kalliokotiin syyskuun alusta lähtien. Kalliokoti on tuetun asumisen yksikkö, jossa asiakkaat saavat tuen ja ohjauksen omaan kotiinsa. Yksikkö tarjoaa tukea asiakkaiden arjen hallintaan, voimavarojen ja mielekkään elämän löytymiseen sekä valmistautumiseen itsenäiseen asumiseen ja omannäköiseen elämään. Henkilökunta on läsnä pääasiassa arkisin klo 8-16.

Ohjaajan tehtävänä on osallistua yhdessä kannustavan työyhteisön kanssa asumisyksikön monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen. Asiakastyön lisäksi työ sisältää tiimi- ja verkostotyötä. Tässä työssä sinulla on aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja läsnäoloon!

Mitä edellytämme?
• lähihoitajan tutkintoa
• mielenterveysalan tuntemusta
• lääkehoidon osaaminen
• suomen ja ruotsin kielen taitoa

Arvostamme hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta, yhteistyökykyä sekä pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta. Sinulla on myös halua edistää mielenterveystyötä sekä asiakkaidemme asemaa.

Mitä me tarjoamme sinulle?
• mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, kouluttautua ja vahvistaa osaamistasi
• tutkitusti hyvän työilmapiirin ja avoimen keskustelukulttuurin (ITE)
• työnohjausta ja toimivan työterveyshuollon
• tyhy-toimintaa ja ePassin

Jos ohjaajan paikka voisi olla juuri sinua varten, laitathan hakemuksesi 21.7.2022 mennessä vastaava ohjaaja Tiina Tommerille osoitteeseen tiina.tommer@miellery.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi muu osaamisesi. Lisätietoja tehtävästä: Tiina Tommer puh: 050 331 0395.

Työ alkaa syyskuun 2022 alussa. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 ja 48 a § mukaista rokotussuojaa. Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Lisää samasta aiheesta