Seisova nainen puhuu kahdelle istuvalle nuorelle

Haemme palvelujohtajaa (sosiaalinen kuntoutus)

Haemme palvelujohtajaa luotsaamaan sosiaalisen kuntoutuksen palvelukokonaisuutta.

Mielle ry – Mielle rf on Pohjanmaan alueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumisen ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi järjestämme mielen hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen toimintaa. Toimimme kahdeksassa eri yksikössä, Vaasassa sekä Laihialla.

Toimintamme viitekehyksenä on Recovery-toipumisorientaatio, jossa painottuvat yksilön voimavarat, osallisuus, toivo, elämän merkityksellisyys sekä positiivinen mielenterveys. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakastyössä ja työyhteisönä.

Olemme rento, elämänmakuinen ja aidosti välittävä mielenterveyden kumppani. Koulutettu ja ammattitaitoinen työyhteisömme koostuu yli 40 sote-alan osaajasta. Meillä kuullaan ja arvostetaan henkilöstöä, ja tuoreen työyhteisökyselyn mukaan Miellessä viihdytäänkin selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin (Elon työyhteisökysely, 2021).

Haemme nyt

PALVELUJOHTAJAA

luotsaamaan Miellen sosiaalisen kuntoutuksen palvelukokonaisuutta.

Tehtävässäsi johdat ja kehität päivä- ja työpajapalveluita sekä matalan kynnyksen toimintoja. Vastaat työssäsi palvelukokonaisuuden laadusta ja vaikuttavuudesta sekä palvelujen innovatiivisesta kehittämisestä. Olet myös aktiivisesti mukana uusien toimintamuotojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Toimit esihenkilönä sosiaalisen kuntoutuksen yksiköiden työntekijöille ja vastaat palvelukokonaisuuden budjetoinnista sekä raportoinnista. Tukena työssäsi sinulla on yhdistyksen johto ja henkilöstö sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Mitä toivomme sinulta?

  • ylempi korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot
  • palvelujärjestelmän tuntemusta ja kokemusta sosiaalipalveluiden kehittämisestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta esihenkilön tehtävistä
  • kykyä ja halua uuden oppimiseen sekä intoa kehittämiseen
  • hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä tarjoamme?

  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja vahvistaa osaamistasi
  • tutkitusti hyvän työilmapiirin ja avoimen keskustelukulttuurin (ITE 2021)
  • työnohjausta ja toimivan työterveyshuollon
  • tyhy-toimintaa ja ePassin

Jos palvelujohtajan paikka voisi olla juuri sinua varten, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 25.5.2022 mennessä hallintosihteeri Tiina Kerolle osoitteeseen tiina.kero@miellery.fi.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 22. Toivomme, että aloittaisit työssäsi elo-syyskuun aikana.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työtehtävissämme edellytetään 1.3.2018 lukien tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtajamme Johanna Yliviitala, p. 050 464 2353 tai johanna.yliviitala@miellery.fi

Lisää samasta aiheesta