Mies nauraa keittiössä

Paikka auki: Haemme sosiaalialan ohjaajaa

Haemme ohjaajaa mielenterveyskuntoutujien jäsenyhteisötalolle vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mielle ry – Mielle rf on Pohjanmaan alueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumisen ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi järjestämme mielen hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen toimintaa. Toimimme kahdeksassa eri yksikössä, Vaasassa sekä Laihialla.

Toimintamme viitekehyksenä on Recovery-toipumisorientaatio, jossa painottuvat yksilön voimavarat, osallisuus, toivo, elämän merkityksellisyys sekä positiivinen mielenterveys. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakastyössä ja työyhteisönä.

Olemme rento, elämänmakuinen ja aidosti välittävä mielenterveyden kumppani. Koulutettu ja ammattitaitoinen työyhteisömme koostuu yli 40 sote-alan osaajasta. Meillä kuullaan ja arvostetaan henkilöstöä, ja tuoreen työyhteisökyselyn mukaan meillä viihdytäänkin selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin (Elon työyhteisökysely, 2021).

Haemme nyt

sosiaalialan ohjaajaa

mielenterveyskuntoutujien jäsenyhteisötalolle Vaasaan vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Jäsenyhteisötalo Mahiksen toiminta on suunnattu täysi-ikäisille mielenterveyskuntoutujille, ja toiminnan tavoitteena on lisätä Mahiksen kävijöiden sosiaalista hyvinvointia osallisuuden, vertaistuen, yhteisöllisyyden ja vapaaehtoisuuden keinoin. Toiminnassa painottuvat erilaiset ryhmät, virkistystoiminta, retket ja matkat, edullinen ja terveellinen ruokailu sekä arjen hallintaa tukevat toiminnat.

Työpaikka on osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa. Avustusohjelman ehdon mukaisesti hakijan tulee olla työtön / työelämän ulkopuolella ja iältään alle 30-vuotias tai osatyökykyinen. Hakija ei voi olla päätoiminen opiskelija. Työtehtävissämme edellytetään 1.3.2018 lukien tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Mahiksen toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden ja talon toimintaan osallistuvien asiakkaiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu asiakas-, ohjaus- ja neuvontatyötä sekä tiimi- ja verkostotyötä. Ohjaajana tuet ja kannustat asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja huolehdit sosiaalisen kuntoutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Mitä toivomme sinulta?
• tehtävään sopivaa koulutusta (sosiaalialan koulutus / tutkinto)
• kuntouttavaa ja kehittävää työotetta, organisointikykyä sekä halua oppia uutta
• hyvää ja positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja
• hyvä ruotsin kielen taito on eduksi

Mitä tarjoamme?
• mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja vahvistaa osaamistasi
• tutkitusti hyvän työilmapiirin ja avoimen keskustelukulttuurin (ITE 2021)
• työnohjausta ja toimivan työterveyshuollon
• tyhy-toimintaa ja ePassin

Jos ohjaajan paikka voisi olla juuri sinua varten, laitathan hakemuksesi 19.5.2022 klo 20 mennessä palvelujohtaja Frida Nylundille osoitteeseen frida.nylund@miellery.fi

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi muu osaamisesi, kiinnostuksen kohteesi ja harrastuksesi, joista ajattelet olevan hyötyä tässä työssä.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtajamme Frida Nylund, puh. 050 364 4640.

Lisää samasta aiheesta