Hymyilevä nainen kädet ylös ojennettuna

REKRY: Ohjaaja Mahikseen

Hakuaika umpeutunut.
Määräaikainen ohjaajan paikka Mahiksella on osa Paikka auki -avustusohjelmaa.

Mielle ry – Mielle rf on Pohjanmaan alueella toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa asumisen ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluja mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi järjestämme mielen hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen toimintaa. Toimimme kahdeksassa eri yksikössä, Vaasassa sekä Laihialla.

Toimintamme viitekehyksenä on Recovery-toipumisorientaatio, jossa painottuvat yksilön voimavarat, osallisuus, toivo, elämän merkityksellisyys sekä positiivinen mielenterveys. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme asiakastyössä ja työyhteisönä.

Olemme rento, elämänmakuinen ja aidosti välittävä mielenterveyden kumppani. Koulutettu ja ammattitaitoinen työyhteisömme koostuu yli 40 sote-alan osaajasta. Meillä kuullaan ja arvostetaan henkilöstöä, ja tuoreen työyhteisökyselyn mukaan Miellessä viihdytäänkin selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin (Elon työyhteisökysely, 2021).

Haemme nyt

OHJAAJAA

yhteisötalo Mahikseen.

Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa. Avustuksella palkataan mielenterveyskuntoutujien jäsenyhteisötalolle yksi työntekijä 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Hakijan tulee olla työtön tai työelämän ulkopuolella ja iältään alle 30-vuotias avustusohjelman ehdon mukaisesti. Hakija ei saa myöskään olla päätoiminen opiskelija.

Mahis tarjoaa mielenterveyskuntoutujille ryhmä-, virkistys- ja vertaistukitoimintaa turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Mahiksen tavoitteena on vahvistaa terveyttä ja toimintakykyä, löytää ja vahvistaa henkilökohtaisia voimavaroja ja vahvuuksia, sitä kautta itsetunnon ja elämänlaadun paraneminen. Tavoitteena on lisäksi tukea vuorokausirytmiä, terveitä elämäntapoja, sosiaalisten suhteiden muodostumista ja ylläpitoa.

Tehtävässäsi

suunnittelet, toteutat ja kehität toimintaa yhdessä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Työpäivään kuuluu päivittäiset ohjaus- ja tukitehtävät sekä osallistuminen monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen. Tehtävään kuuluu asiakas-, ohjaus- ja neuvontatyötä, ryhmänohjausta sekä tiimi- ja verkostotyötä. Ohjaaja tukee ja kannustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja huolehtii sosiaalisen kuntoutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Työssä tarvitaan kuntouttavaa ja kehittävää työotetta, hyvää ja positiivista asennetta ja yhteen hiileen puhaltamista.

Arvostamme tehtävään sopivan koulutuksen (sosiaali- tai terveysalan koulutus) lisäksi hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta ja pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta sekä riittävää kielitaitoa.

Mitä tarjoamme?

  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja vahvistaa osaamistasi
  • tutkitusti hyvän työilmapiirin ja avoimen keskustelukulttuurin (ITE 2021)
  • työnohjausta ja toimivan työterveyshuollon
  • tyhy-toimintaa, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 5.3.2023 mennessä palvelujohtajallemme osoitteeseen camilla.kunnari@miellery.fi. Työhaastattelut järjestetään 16.3.2023. Toivomme sinun aloittavan huhtikuun aikana.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Työtehtävissämme edellytetään 1.3.2018 lukien tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtajamme Camilla Kunnari, p. 050 3644 640 tai camilla.kunnari@miellery.fi

Lisää samasta aiheesta