Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Uratarinoita

Miellessä viihdytään paremmin

Mielle ry työnantajana

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi ehtinyt sote-ammattilainen, meillä on tarjolla vahvasti arvoihin nojautuvaa, merkityksellistä työtä osaavassa ja ammattitaitoisessa mutta silti rennossa ja ihmisläheisessä työyhteisössä.

Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevia tehtäviä arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön. Katso avoimet työpaikat tämän sivun yläosassa.

Tarjoamme lisäksi harjoittelumahdollisuuksia ja kesätöitä alan opiskelijoille sekä elämän eri vaiheisiin soveltuvia työnteon muotoja, kuten sijaisuuksia.

Jos olet kiinnostunut kesä- tai keikkatöistä, voit lähettää avoimen hakemuksesi tai tiedustella työmahdollisuuksista suoraan palvelujohtajiltamme. Sosiaalinen kuntoutus: Camilla Kunnari (camilla.kunnari@miellery.fi), asumispalvelut: Tiina Perälä (tiina.perala@miellery.fi). Harjoittelupaikkoja voit tiedustella suoraan eri yksiköiden toimintavastaavilta.

Mielle on Hyvinvointiala HALI ry:n jäsen, ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme työhyvinvointiin

Viime vuosien aikana olemme panostaneet erityisesti henkilöstömme työhyvinvointiin.

Syksyllä 2023 toteutetun henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työilmapiirimme hyväksi. Kiitosta saa erityisesti työyhteisömme avoin keskustelukulttuuri, jossa henkilökunnan näkemyksiä ja kehitysideoita aidosti kuunnellaan. Lisäksi Miellessä viihdytään selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin. Henkilöstömme työtyytyväisyys on 4,29 asteikolla 1–5, ja työntekijöiden sitoutumisesta kertova, niin sanottu eNPS-lukumme on jopa 81 asteikolla -100–100. (Elon Työyhteisökysely, marraskuu 2023)

Työhyvinvointiin vaikutamme mm. näillä:

  • Työuran uurtaja (TUURA) -valmennukset
  • Olemme osa Mielenturvaa-verkostoa
  • Hyvän mielen työpaikka -hakuprosessi käynnissä
  • Vuosittaista tyhy-budjettia on kasvatettu
  • Omat sisäiset työryhmät (esim. työsuojelutoimikunta)
  • Mitä kuuluu, Mielle? – henkilöstön ajankohtaistilaisuudet