Avoimet työpaikat

Uratarinoita

Miellessä viihdytään paremmin

Mielle ry työnantajana

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi ehtinyt sote-ammattilainen, meillä on tarjolla vahvasti arvoihin nojautuvaa, merkityksellistä työtä osaavassa ja ammattitaitoisessa mutta silti rennossa ja ihmisläheisessä työyhteisössä.

Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevia tehtäviä arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön. Katso avoimet työpaikat tämän sivun alaosassa.

Jos sopivaa työtä ei ole juuri nyt tarjolla, voit myös jättää avoimen hakemuksen hallintosihteerillemme: tiina.kero@miellery.fi

Tarjoamme lisäksi harjoittelumahdollisuuksia ja kesätöitä alan opiskelijoille sekä elämän eri vaiheisiin soveltuvia työnteon muotoja, kuten sijaisuuksia. Voit jättää tietosi keikkatyöpankkiimme tästä.

Mielle on Hyvinvointiala HALI ry:n jäsen, ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Panostamme työhyvinvointiin

Viime vuosien aikana olemme panostaneet erityisesti henkilöstömme työhyvinvointiin.

Syksyllä 2022 toteutetun henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työilmapiirimme hyväksi. Kiitosta saa erityisesti työyhteisömme avoin keskustelukulttuuri, jossa henkilökunnan näkemyksiä ja kehitysideoita aidosti kuunnellaan. Lisäksi Miellessä viihdytään selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin. Henkilöstömme työtyytyväisyys on 4,59 asteikolla 1-5, ja työntekijöiden sitoutumisesta kertova, niin sanottu eNPS-lukumme on jopa 80 asteikolla -100 – 100. (Elon Työyhteisökysely, marraskuu 2022)

Työhyvinvointiin vaikutamme mm. näillä:

  • Työuran uurtaja (TUURA) -valmennukset
  • Olemme osa Mielenturvaa-verkostoa
  • Hyvän mielen työpaikka -hakuprosessi käynnissä
  • Vuosittaista tyhy-budjettia on kasvatettu
  • Omat sisäiset työryhmät (esim. työsuojelutoimikunta)
  • Mitä kuuluu, Mielle? – henkilöstön ajankohtaistilaisuudet