Mielle työnantajana

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle urallasi ehtinyt sote-ammattilainen, meillä on tarjolla merkityksellistä työtä osaavassa ja ammattitaitoisessa mutta silti rennossa ja ihmisläheisessä työyhteisössä.

Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevia tehtäviä arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön. Tarjoamme myös jatkuvasti harjoittelumahdollisuuksia ja kesätöitä alan opiskelijoille sekä elämän eri vaiheisiin soveltuvia työnteon muotoja, kuten sijaisuuksia. Voit jättää tietosi keikkatyöpankkiimme tästä.

Syksyllä 2022 toteutetun henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työilmapiirimme hyväksi. Kiitosta saa erityisesti työyhteisömme avoin keskustelukulttuuri, jossa henkilökunnan näkemyksiä ja kehitysideoita aidosti kuunnellaan. Lisäksi Miellessä viihdytään selvästi paremmin kuin sote-alalla keskimäärin. (Elon Työyhteisökysely, marraskuu 2022)

Mielle on Hyvinvointiala HALI ry:n jäsen, ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Jos sopivaa työtä ei ole juuri nyt tarjolla, voit myös jättää avoimen hakemuksen hallintosihteerillemme: tiina.kero@miellery.fi

Uratarinoita

Avoimet työpaikat