Taulu jossa lukee Mahis forever

Kuulutko Mahiksen sidosryhmiin? Vastaa kyselyymme!

Vastaa kyselyyn 2.2. mennessä.

Oletko ohjannut asiakkaitasi Mahikselle tai tehnyt yhteistyötä Mahiksen ohjaajien kanssa? Tai ehkä ollut järjestämässä tapahtumaa Mahikselle? Pyydämme teitä vastaamaan sidosryhmillemme suunnattuun palautekyselyyn. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 6 minuuttia ja vastauksia keräämme perjantaihin 2.2.2024 saakka. Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Olemme kiitollisia kaikista vastauksista. Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti ja huomioimme ne tulevan vuoden toimintamme suunnittelussa ja kehittämisessä. Vastauksia hyödynnämme myös rahoittajallemme STEA:lle tehtävässä tuloksellisuus- ja vaikuttavuusraportissamme.

Yleisesti Mahiksen toiminnasta

Matalan kynnyksen toiminnan Mahiksen tarkoituksena on tukea mielenterveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja toimintakykyä. Mahiksen yhteisötoiminnan rungon muodostavat talon yleinen toiminta, siistiminen ja kunnossapito, laaja ryhmätarjonta, tapahtumat, retket sekä edullinen ja terveellinen ruokailu. Mahiksen tarjoamiin toimintoihin osallistuminen on vapaaehtoista, maksutonta ja aikarajoitteetonta. Mahiksen yhteisössä käy vuosittain yli 200 henkilöä ja käyntimääräkin on lähemmäs 6 000. Mahis on avoinna vuoden jokaisena arkipäivänä ja palvelee myös silloin, kun muut toimijat ovat suljettuna. Mahis toimii myös hyvän mielen keskuksena sekä mielenterveyden edistämisen yhteistyökumppanina muiden yhdistyksien, oppilaitoksien, kaupungin ja hyvinvointialueen kanssa. Mahiksella toimii kokemusasiantuntijaneuvoja, joka on edistämässä kokemusasiantuntijatoimintaa alueellamme.

Jos heräsi kysyttävää tai haluatte saada lisää tietoa Mahiksen toiminnasta, toivomme teidän olevan yhteydessä sosiaalisen kuntoutuksen palvelujohtajaamme Camilla Kunnari puhelimitse 050 3644640 tai sähköpostitse camilla.kunnari@miellery.fi.

Lisää samasta aiheesta