Toipumisen teitä -etäluentosarja jatkuu 1.6. – ilmoittaudu mukaan!

Kesäkuun luennolla aiheena on Psykoosit. Psykoosissa mieleen kietoutuu harha-aistimuksia ja -luuloja, jotka ovat sairastuneelle niin todellisia, että sairaudentuntoa ei välttämättä ole. Psykoosialttiuden kanssa voi elää kuitenkin hyvää, tasapainoista ja merkityksellistä elämää.

Kaikille avoin ja maksuton etäluentosarja, Toipumisen teitä, jatkuu! Luvassa on vielä kaksi mielenkiintoista teemaluentoa, jotka rakentuvat asiantuntijoiden ja kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroista sekä avoimesta keskustelusta.

Luennoille ilmoittaudutaan etukäteen ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen luentoa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

1.6.2022 klo 15-17 PSYKOOSIT

Psykoosissa mieleen kietoutuu harha-aistimuksia ja -luuloja, jotka ovat sairastuneelle niin todellisia, että sairaudentuntoa ei välttämättä ole. Psykoosialttiuden kanssa voi elää kuitenkin hyvää, tasapainoista ja merkityksellistä elämää.

Jaettu asiantuntijuus:
Maiju Björkqvist, Sairaanhoitaja (AMK), TtM-opiskelija, Pohjanmaan hyvinvointialue, psykososiaaliset palvelut, akuuttipsykiatrian osasto 1
Isa-Maria Söderudd, kokemusasiantuntija

Ilmoittaudu luennolle 31.5. mennessä tästä

7.9.2022 klo 15–17 MEDBEROENDE

Att vara medberoende är ett tillstånd som kan drabba en person som lever nära t.ex en missbrukare eller en person med annat destruktivt / problematisk beteende. En del lär sig detta tillstånd redan som barn, medan andra har lärt sig det senare i livet. Vad innebär medberoende och hur är det att leva som medberoende?

Delat expertisen:
Lina Ulfsdotter, handledare för gruppverksamheten och Ninni-verksamheten, USM r.f
Michaela Lampinen, erfarenhetsexpert

Luento on ruotsiksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Luentosarjan järjestävät Ääni kokemusasiantuntijuudelle -hanke, Mielle ry ja FinFami Pohjanmaa ry.

Lisää samasta aiheesta