Tule mukaan: Mitä minulle kuuluu? – Liikutaan luonnossa -kurssi

Mahiksella järjestetään toukokuussa Mielenterveyden keskusliiton kurssi Mitä minulle kuuluu – Liikutaan luonnossa.

Hae mukaan kurssille Mielenterveyden keskusliiton verkkosivuilta.

Huom.! Kurssilla liikutaan luonnossa noin 5 kilometriä päivässä. Matkat ja reitit valitaan sopiviksi, tarkoituksena nauttia luonnossa olemisesta ja liikkumisesta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, halu luonnossa liikkumiseen riittää. Lähde mukaan seikkailuun.

Kurssikuvaus Mielenterveyden keskusliiton verkkosivuilta:

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mitä sinulle kuuluu? Siis todella. Elätkö elämää, joka ei enää tunnukaan omalta? Tai kavensiko sairastuminen elämää huomaamatta? Tuntuuko, että nyt olisi aikaa ja voimia kokeilla pientä muutosta elämässä?

Vähitellen tuntuu siltä, että uskaltaisi jo katsella mennyttä ja tarkastella tätä hetkeä. Pieni sysäys olisi juuri nyt paikallaan: En halua antaa periksi sairaudelle, vaan voin itse tehdä omalle tilanteelleni jotain! Alkuun on kuitenkin vaikea päästä.

Otetaan yhdessä ensimmäisiä askelia kohti enemmän omalta tuntuvaa elämää: pilkotaan tavoitteita pieniksi asioiksi, herätellään unelmia, laitetaan vahvuudet käyttöön. Vain sinä tiedät suunnan, mutta anna ryhmän auttaa sinut alkuun!

Pohditaan omaa elämää ja sen eri osa-alueita ihmissuhteista arvoihin. Ei todellakaan kurssimaista pönötystä ja luentoa, vaan rentoa yhdessäoloa ja kokemusten jakamista pienessä ryhmässä.

Kurssilla liikumme paljon luonnossa. Matkat ja reitit valitaan sopiviksi, tarkoituksena nauttia luonnossa liikkumisesta. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, halu luonnossa liikkumiseen riittää. Lähde mukaan seikkailuun!

Kurssipäivät: 15.-16.5. / 22.-23.5. / 29.-30.5.
Kellonajat: 9-15
Muoto: Alueen ihmisille. Kurssilla ei yövytä. Tarjoamme kurssipäivinä kahvit ja lounaan.
   
Ohjaajat: Henri Savolainen, Julia Sillanpää ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto
Kenelle: Muutosta elämäänsä toivoville ja pientä sysäystä kaipaaville, jotka ovat jättäneet työelämän tai eivät ole vielä työelämään koskaan ehtineetkään mielenterveydellisten syiden vuoksi. Voit olla eläkkeellä, kuntoutustuella, työttömänä tai sairauslomalla.   

Hakumenettely ja valintakriteerit
   
Mukaan mahtuu: 12   
Hae mukaan: Hakulinkki Mielenterveyden keskusliiton verkkosivuilla
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Kerromme sinulle 12.4.

Matkakulut: Korvaamme osallistujille hakemusta vastaan kurssipäivien matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla. Omavastuu matkakuluista on 5 €/suunta/päivä.

Lisää samasta aiheesta