Yhdessäoloa ja hyvinvointia tukevaa tekemistä

Laihialla sijaitsevassa päivätoimintayksikkö Meijerissä voit osallistua mielen hyvinvointia vahvistavaan toimintaan vertaistuen ja ryhmätoiminnan kautta. Meijerillä tapaat muita ihmisiä ja löydät itsellesi mieluista tekemistä.

Meijerin toiminta on suunnattu erityisesti työikäisille. Päivätoiminta on sosiaalista kuntoutusta, jonne tullaan sosiaalitoimen päätöksellä. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Meijeri tarjoaa:

  • Yhteisöllistä ja monipuolista, maksutonta toimintaa
  • Yksinäisyyden ehkäisyä ja omien voimavarojen vahvistamista
  • Vertaistukea
  • Arjen taitojen vahvistamista

Vanha kivirakennus

Kuntouttava työtoiminta

Osallistumalla kuntouttavaan työtoimintaan voit harjoitella ja kerätä valmiuksia työelämää varten. Tavoitteena on lisätä toimintakykyäsi, jotta voisit työllistyä, hakeutua koulutukseen tai osallistua TE-palveluiden työllistymistä edistäviin toimintoihin.

Kuntouttavassa työtoiminnassa tuemme työ- ja toimintakykyä ja vahvistamme arjenhallinnan taitoja. Jakson aikana arvioit yhdessä työntekijän kanssa omien voimavarojesi ja työelämätaitojen kehittymistä. Lisäksi toiminnan avulla voit löytää vahvuuksiasi, saada rytmiä arkeesi ja löytää sinulle mielekästä tekemistä.

Kuntouttavan työtoiminnan tehtävät Meijerillä ovat keittiö- ja siivoustöitä. Toimintaamme kuuluu yksilö- ja ryhmätoiminta. Saat sosiaalialan ammattilaisten ohjauksen ja tuen kuntouttavan työtoiminnan jakson aikana.

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu sinulle, jonka työttömyys on pitkittynyt, tarvitset erityistä työllistämisen tukitoimenpiteitä ja sinulla on vaikeuksia löytää omaa paikkaasi työmarkkinoilla. Kuntouttavan työtoiminnan aloittamisesta ole yhteydessä alueesi TE-palveluihin tai sosiaaliohjaajaasi/-työntekijääsi.

 

Omavalvontasuunnitelma, päivätoimintayksikkö Meijeri, pdf (204 kt)

Aukioloajat:

ma–to klo 9–15

pe klo 9–14

Yhteystiedot

Laihiantie 29, 66400 LAIHIA (katso kartalla)

Toimintavastaava

 

 

 

 

 

 

Maija Nyysti, p. 045 7877 3749

maija.nyysti@miellery.fi

Ohjaajat

Anna Nyrönen, p. 045 7877 3739

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@miellery.fi

Palvelujohtaja

Camilla Kunnari, p. 050 364 4640