Yhdessäoloa ja hyvinvointia tukevaa tekemistä

Laihialla sijaitsevassa päivätoimintayksikkö Meijerissä voit osallistua mielen hyvinvointia vahvistavaan toimintaan vertaistuen ja ryhmätoiminnan kautta. Meijerillä tapaat muita ihmisiä, ja yksikön viikko-ohjelmasta löydät itsellesi mieluista tekemistä.

Meijerin toiminta on suunnattu erityisesti nuorille aikuisille sekä työikäisille. Toimimme matalan kynnyksen periaatteella – et siis tarvitse osallistumiseen lähetettä, ja voit tulla tutustumaan milloin sinulle parhaiten sopii. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Meijeri tarjoaa:

  • Yhteisöllistä ja monipuolista, maksutonta toimintaa
  • Yksinäisyyden ehkäisyä ja omien voimavarojen vahvistamista
  • Virtuaali-Maija -etäohjausta
  • Kuntouttavaa työtoimintaa

Vanha kivirakennus

Kuntouttava työtoiminta

Osallistumalla kuntouttavaan työtoimintaan voit harjoitella ja kerätä valmiuksia työelämää varten. Kuntouttavassa työtoiminnassa tuemme työ- ja toimintakykyä ja vahvistamme arjenhallinnan taitoja. Jakson aikana arvioit yhdessä työntekijän kanssa omien voimavarojesi ja työelämätaitojen kehittymistä. Lisäksi toiminnan avulla voit löytää vahvuuksiasi, saada rytmiä arkeesi ja löytää sinulle mielekästä tekemistä.

Kuntouttavan työtoiminnan tehtävät Meijerillä ovat keittiö- ja siivoustöitä. Toimintaamme kuuluu yksilö- ja ryhmätoiminta. Saat sosiaalialan ammattilaisten ohjauksen ja tuen kuntouttavan työtoiminnan jakson aikana.

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu sinulle, jonka työttömyys on pitkittynyt, tarvitset erityistä työllistämisen tukitoimenpiteitä ja sinulla on vaikeuksia löytää omaa paikkaasi työmarkkinoilla. Kuntouttavan työtoiminnan aloittamisesta ole yhteydessä alueesi TE-palveluihin tai sosiaaliohjaajaasi/-työntekijääsi.

Aukioloajat:

ma–to klo 9–15

pe klo 9–14

Yhteystiedot

Laihiantie 29, 66400 LAIHIA (katso kartalla)

Toimintavastaava

 

 

 

 

 

 

Maija Nyysti, p. 045 7877 3749

maija.nyysti@miellery.fi

Ohjaajat

Anna Nyrönen, p. 045 7877 3739

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@miellery.fi

Palvelujohtaja

Camilla Kunnari, p. 050 364 4640