Valmiuksia itsenäisempään asumiseen

Maininki on palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa tuettua asumista työikäisille mielenterveyskuntoutujille. Asiakkaat saavat yksilöllistä tukea arjenhallintaan, omien voimavarojen ja sosiaalisten suhteiden vahvistamiseen sekä tarvittaessa myös lääkehoitoon. Asiakkaita tuetaan ja kannustetaan oman kodin ja yksikön ulkopuoliseen toimintaan. Tavoitteena on saada arki sujuvaksi ja kehittää riittävät valmiudet mahdollisimman omatoimiseen asumiseen.

Mainingissa sinulle laaditaan henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma ja viikko-ohjelma, joiden pohjalta kotikäynnit toteutetaan. Toimintakykyäsi ja palveluntarvettasi kartoitetaan säännöllisesti. Teemme tiiviisti yhteistyötä sosiaalityöntekijöiden, hoitokontaktin sekä mahdollisten päivätoimintayksiköiden kanssa. Halutessasi myös läheisesi voidaan ottaa mukaan kuntoutuksesi suunnitteluun.

Maininki sijaitsee kauniissa ja merellisessä Palosaaren kaupunginosassa vain kävely- tai pyöräilymatkan päässä Vaasan keskustasta. Asiakaspaikkoja on kaikkiaan 15. Mainingin asiakkaana asut omassa asunnossa aivan päärakennuksen tuntumassa.

Yksikössä työskentelee vastaava ohjaajan lisäksi neljä ohjaajaa. Henkilökunta on paikalla viikon jokaisena päivänä: arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 8–16.

Maininki tarjoaa:

  • Tukea ja neuvoa tavoitteissasi
  • Omaohjaajan itsellesi
  • Voimavarojesi vahvistamista

Palvelulupaus Maininki (pdf, 198 KB).

Omavalvontasuunnitelma Maininki 2023 (pdf, 326 KB)

Olemme mukana Kaikukortti-toiminnassa.

Yhteystiedot

Huvilakatu 18, 65200 VAASA (katso kartalla)

p. 050 577 0475

maininki@miellery.fi

Vastaava ohjaaja

 

 

 

 

 

 

Veera Riihimäki, p. 050 465 9331

veera.riihimaki@miellery.fi

Elina Hakala (vp)

Ohjaajat

Heidi Hietala
Henna Sillanpää
Tiina Seppä
Marko Suomela

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@miellery.fi

Palvelujohtaja

Tiina Perälä, p. 050 356 2937

Puinen kerrostalo