Oman voimatarinasi vahvistamista

Maininki on palveluasumisen yksikkö, jossa on 15 asiakaspaikkaa. Mainingissa saat tukea arjenhallintaan, jokapäiväisistä askareista suoriutumiseen ja valmistautumiseen asumaan itsenäisesti omassa kodissa. Sinua ohjataan yksilöllisesti arjen askareissa kuten siivouksessa, ruuanlaitossa, vaatehuollossa ja hygieniassa. Neuvontaa saat myös talousasioiden hoitamiseen ja lääkehoitoon.

Meillä sinun on mahdollista vahvistaa sosiaalisia suhteita sekä verkostoja. Sen lisäksi Mainingissa keskitytään sinun voimavaroihisi ja sinulle merkityksellisten asioiden vahvistamiseen.

Maininki on asumista, jossa sinulla on oma asunto. Asuntosi sijaitsee meren läheisyydessä, kauniissa Palosaaren kaupunginosassa ja kävely- tai pyöräilymatkan päässä Vaasan keskustasta.

Mainingin tunnelmallinen päärakennus sijaitsee osoitteessa Huvilakatu 18. Päärakennuksen viereen on rakennettu moderni puinen pienkerrostalo, jossa osa Mainingin asunnoista sijaitsee.

Mainingissa työskentelee vastaava ohjaaja ja neljä ohjaajaa, jotka ovat paikalla arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 8–16.

Maininki tarjoaa:

  • Tukea ja neuvoa tavoitteissasi
  • Omaohjaajan itsellesi
  • Voimavarojesi vahvistamista

Palvelulupaus Maininki (pdf, 198 KB).

Olemme mukana Kaikukortti-toiminnassa.

Yhteystiedot

Huvilakatu 18, 65200 VAASA (katso kartalla)

p. 050 577 0475

maininki@miellery.fi

Vastaava ohjaaja

 

 

 

 

 

 

Veera Riihimäki, p. 050 465 9331

veera.riihimaki@miellery.fi

Elina Hakala (vp)

Ohjaajat

Heidi Hietala
Henna Sillanpää
Tiina Seppä
Marko Suomela

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@miellery.fi

Palvelujohtaja

Tiina Perälä, p. 050 356 2937

Puinen kerrostalo