Valmiuksia itsenäisempään asumiseen yhteisön tuella

Maininki tarjoaa yhteisöllistä palveluasumista mielenterveystoipujille. Yksikkö sijaitsee kauniissa ja merellisessä Palosaaren kaupunginosassa vain kävely- tai pyöräilymatkan päässä Vaasan keskustasta. Asiakkaana asut omassa asunnossa aivan päärakennuksen tuntumassa. Asuntoja on kaikkiaan 15.

Mainingin asiakkaat saavat yksilöllistä ja yhteisöllistä tukea arjenhallintaan sekä omien voimavarojen ja sosiaalisen kanssakäymisen vahvistamiseen. Asiakkaita tuetaan ja kannustetaan myös oman kodin ja yksikön ulkopuoliseen toimintaan. Tavoitteena on saada arki sujuvaksi ja riittävät valmiudet mahdollisimman omatoimiseen asumiseen.

Mainingissa sinulle laaditaan henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma ja viikko-ohjelma yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Toimintakykyäsi ja palveluntarvettasi kartoitetaan säännöllisesti. Teemme tiiviisti yhteistyötä muun verkoston kanssa. Halutessasi myös läheisesi voidaan ottaa mukaan tukemaan toipumismatkasi suunnittelua.

Yksikössä työskentelee vastaava ohjaajan lisäksi neljä ohjaajaa. Henkilökunta on paikalla viikon jokaisena päivänä: arkisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 8–16.

Maininki tarjoaa:

  • Sosiaalista toimintaa turvallisessa yhteisössä
  • Tukea ja neuvoa tavoitteissasi
  • Voimavarojesi vahvistamista
  • Omaohjaajan itsellesi

Palvelulupaus Maininki (pdf, 198 KB).

Omavalvontasuunnitelma Maininki 2023 (pdf, 326 KB)

Yhteystiedot

p. 050 577 0475

Huvilakatu 18, 65200 VAASA (katso kartalla)

maininki@miellery.fi

Vastaava ohjaaja

 

 

 

 

 

 

Elina Hakala
elina.hakala@miellery.fi
p. 050 465 9331

Ohjaajat

Heidi Hietala
Tiina Seppä
Marko Suomela
Julia Paski

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@miellery.fi

Palvelujohtaja

Tiina Perälä, p. 050 356 2937

Puinen kerrostalo