Liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme mielenterveyden hyväksi ja pääset itse vaikuttamaan mielenterveys­palveluiden laatuun ja saatavuuteen

Mielle ry on vuonna 1987 perustettu, voittoa tavoittelematon yhdistys ja mielenterveyspalvelujen tuottaja Pohjanmaalla. Tarjoamme tuettua ja tehostettua asumispalvelua sekä sosiaalista kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi järjestämme kaikille avointa ja maksutonta matalan kynnyksen toimintaa yhdistysavustusten tuella.

Jäsenistömme koostuu kuntalaisista, joilla on joko kokemusta mielenterveystyöstä tai kiinnostusta toimia mielenterveystyön hyväksi ja sen kehittämiseksi. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän joukkoon!

Vuosittainen jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 10 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy myös Mielenterveyden keskusliiton Revanssi-jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Kokoonnumme kaksi kertaa vuodessa kevät- ja syyskokoukseen. Kokouksiin lähetetään erilliset kokouskutsut. Kokouksissa sinulla on myös mahdollisuus kertoa, jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen hallitustoimintaan.

Jäseneksi liittyminen edellyttää joidenkin henkilötietojen luovuttamista. Tietotuojaselosteesta voit lukea, mitä tarkoitusta varten keräämme tietoja ja miten niitä käsittelemme.

Lisätietoja jäsenyydestä saat hallintosihteeri Tiina Kerolta (tiina.kero@miellery.fi / p. 050 308 1485).